Výrobca: TOPVET
Kód produktu: 60235
Dostupnosť: Skladom
7.54€
Amyris - Haity 100% rastlinná silica z amyris Amyris balsamifera Amyris pochádza z lesnatých oblastí Haiti. Tento strom získal svoj názov Amyris z Gréckeho slova Amyron, v preklade silne voňajúci. Amyris býva nazývaný východoindickým santalovým drevom a často zamieňaný so santalom bielym. Ich účinky aj drevitá, vanilková aróma sú si veľmi podobné. Éterický olej amyris je často využívaný pre svoje priaznivé vlastnosti v kozmetike i aromaterapii. Esenciálny olej Amyris má antiseptické, analgetické, antibakteriálne a upokojujúce účinky. Pomáha pri vyčerpaní, nespavosti a strese. Napomáha pri: Únave, depresiách, vyčerpania, nespavosti, má antiseptické a antibakteriálne účinky, pôsobí ako afrodiziakum. Skladovanie: Nevystavujte priamemu slnku. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Neaplikujte na sliznice! Uchovajte v suchu pri izbovej teplote. Dávkovanie: Aplikujte pár kvapiek do aromalámp, priamo do kúpeľa alebo do masážnej emulzie. Nikdy olej nepoužívajte v nezriedenej podobe priamo na pokožku. Nepoužívajte pred následným opaľovaním. Krajina pôvodu: Česká Republika

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie